reklam
reklam
reklam

Gönen’de Koza Park tartışması: 10 yıllık tahsis kararı tepki çekti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Gönen’de Koza Park tartışması: 10 yıllık tahsis kararı tepki çekti
reklam

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2. oturumunda alınan kararla, Koza Park 10 yıl süreyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. Ancak, 570 metrekarelik ve 3 katlı bu alanın aylık sadece 40 bin TL gibi düşük bir kira bedeliyle tahsis edilmesi kamuoyunda şaşkınlık yarattı. Gönen Belediyesi’nin bu kararı, halkın tepkisini çekerek kamu zararı oluşturduğu yönünde eleştirilere neden oldu.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz Eleştiri Oklarının Hedefinde

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz’ın geçmişte sarf ettiği “Balıkesir’den Gönen görünmüyor” sözlerine atıfta bulunan vatandaşlar, “Gönen görünür hale gelsin diye mi bu tahsis yapıldı?” diyerek tepki gösterdi. Kamuoyu, Gönen’in en değerli alanlarından biri olan Koza Park’ın bu denli düşük bir bedelle devredilmesini sorguluyor.

Sırada Başka Alanlar mı Var?

Gönen halkı, bu tahsis kararının ardından başka değerli alanların da benzer bir akıbete uğrayıp uğramayacağını merak ediyor. Özellikle Ekşidere Köyü’nde bulunan Dağlıcası Kaplıcası’nın da elden çıkarılabileceği yönündeki endişeler dile getiriliyor.

Halktan Tepki: “Gönen’in Değerleri Bir Bir Elden Çıkıyor”

Gönen halkı, belediyenin kamu yararını gözeterek daha şeffaf bir yönetim sergilemesi gerektiğini belirterek, bu tür kararların halkın çıkarına olup olmadığının sorgulanmasını istiyor. Kararın geri alınması veya kira bedelinin revize edilmesi yönünde talepler yükselirken, belediye yönetiminin nasıl bir adım atacağı merak konusu. Bu gelişmeler ışığında, Gönen’de Koza Park kararı ve kamuya etkileri hakkında tartışmalar devam ediyor.


Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Balikesir Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Balikesir Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

reklam

YORUM YAP