reklam
reklam
reklam

BTT’den ‘Öğrenci Dostu’ abonman tarifeleri

Yayınlanma Tarihi : Google News
BTT’den ‘Öğrenci Dostu’ abonman tarifeleri
reklam

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Balıkesir Toplu Taşıma (BTT) A.Ş., öğrencilere özel hazırlanan abonman tarifeleri ile gençlere daha uygun fiyatla daha çok biniş yapabilme imkanı sağlıyor.

Öğrenci dostu bir şehir hedefiyle gençlerin ulaşım imkanlarından en uygun koşullarda yararlanabilmelerini sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, öğrenci dostu abonman tarifeleriyle yüzleri güldürüyor.

Aylık Abonman Akıllı Balkart Uygulaması için öğrenciler, ekstra kart ücreti ödemeden ellerindeki mevcut Akıllı Balkartı ile beraber il genelinde Akıllı Balkart Yükleme ve Satış Merkezlerinden abonman biniş adedi yükleyerek toplu taşıma araçlarından daha uygun bir tarife üzerinden seyahat edebilecekler.

Şehir içi otobüs ve kampüs hattında bir biniş, şehir içi taksi dolmuş ve minibüs hattında iki biniş geçecek şekilde toplu taşıma araçlarına yansıyacak olan abonman kartlarıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Balıkesir Toplu Taşıma AŞ araçlarında 60 dakika içinde yapılan ikinci binişlerde aktarma ücreti alınmıyor.

3 TİP ABONMAN TARİFESİ HAZIRLANDI

Öğrenciler için 3 tip olarak hazırlanan tarifelerden istediğini alan öğrenciler, yeni bir karta ihtiyaç duymadan mevcut kartlarına abonman yüklemesi yaparak seyahat edebiliyorlar. Tüm Akıllı Balkart Yükleme ve Satış Merkezlerinden yükleme yapılabileceği gibi yükleme tarihinden itibaren abonmanın 30 gün kullanım süresi olacak. Öğrencilerin biniş hakkı biten kartlarında kullanım süresini beklenmeden yenileme yapılacak.

ABONMAN TİP 1

Aylık 50 Biniş: 600 TL

30 gün boyunca şehir içi otobüs ve kampüs hattında 50 biniş, merkez taksi dolmuş ve minibüs hattında 25 biniş yapma imkanı sağlanacak. Şehir içi otobüs hatlarında 7,00 TL indirim, şehir içi minibüs ve taksi-dolmuş 0,50 TL indirim, kampüs hatlarında 7,00 TL indirim, şehir içi otobüs ve kampüs hatlarında aktarma fırsatı olacak.

ABONMAN TİP 2

Aylık 80 Biniş: 960 TL

30 gün boyunca şehir içi otobüs ve kampüs hattında 80 biniş, merkez taksi dolmuş ve minibüs hattında 40 biniş yapma imkanı sağlanacak. Şehir içi otobüs hatlarında 7,00 TL indirim, şehir içi minibüs ve taksi-dolmuş 0,50 TL indirim, kampüs hatlarında 7,00 TL indirim ile şehir içi otobüs ve kampüs hatlarında aktarma imkanına sahip olacak.

ABONMAN TİP 3

Aylık 100 Biniş: 1175 TL

30 gün boyunca şehir içi otobüs ve kampüs hattında 100 biniş, merkez taksi dolmuş ve minibüs hattında 50 biniş yapma imkanı sağlanacak. Şehir içi otobüs hatlarında 7,25 TL indirim, şehir içi minibüs, taksi-dolmuş 1 TL indirim, kampüs hatlarında 7,25 TL indirim ile şehir içi otobüs ve kampüs hatlarında aktarma fırsatı olacak. (Bülten)

reklam

YORUM YAP